Informacja Administratora

Na podstawie art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), Dz. U. UE. L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r., dalej RODO informuję:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.6 ust.1 lit.c RODO),
3. jeżeli korzysta Pan/Pani z odnośnika na stronie będącego adresem e-mail placówki to zgadza się Pan/Pani na przetwarzanie danych w celu udzielenia odpowiedzi,
4. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
5. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
6. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
7. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
8. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
9. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
10. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu.
zamknij

Świąteczne warsztaty

Centrum Promocji i Kultury w Brzezinach z okazji Dnia Czekolady zorganizowało warsztaty decoupage. Podczas dwugodzinnych zajęć dzieci wykonały ozdoby inspirowane tematyką Świąt Wielkanocnych. W atmosferze zabawy, uczestnicy miło spędzili czas i poznali zasady techniki zdobienia jajek wielkanocnych.

Zajęcia poprowadziła Agnieszka Smuga, która od lat zajmuje się tego typu działalnością, a jej rękodzieło zdobi nie jeden dom. Dzieci otrzymały od prowadzącej bazowe jajka, na które nanosiły kolorowe zdobienia. Efekt końcowy przewyższył oczekiwania.

Centrum przygotowało dla wszystkich także słodki poczęstunek. Efektowne fontanny czekolady czekały na wszystkich twórców. W belgijskiej czekoladzie można było zanurzyć owoce: jabłka, banany, kiwi i winogrono.

Obejrzyj galerię klikając w link.