KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia

Zbiórka dla dzieci

Zapraszamy do udziału w zbiórce zabawek i artykułów dla dzieci z Oddziału Pediatrii, Onkologii i Hematologii Dzieci Młodszych Centralnego Szpitala Klinicznego, Uniwersyteckiego Centrum Pediatrii im. Marii Konopnickiej w Łodzi.

Tapas Music Festival

Tapas Music Festival to perfekcyjne połączenie uczty kulinarnej z muzyczną. Podczas wieczoru będzie można wysłuchać muzyki ikony polskiej sceny Czesława Niemena, a także skosztować różnych tapas* serwowanych przez kucharzy. Do tego lampka wina i prosecco, czegóż chcieć więcej?*Tapas to przekąska, przygo...

Dzieje się w mieście!

Publikujemy kolejny harmonogram wydarzeń w mieście. Zachęcamy do udziału!...

Kolejne spotkanie z cyklu Mamuśki rządzą!

Zapraszamy na kolejne spotkanie z cyklu Mamuśki rządzą!, podczas którego będzie można wymienić się ubraniami dziecięcymi i zabawkami. To dobry sposób na odświeżenie szafy bez wydawania pieniędzy. Zadbaliśmy także o czas dla dzieci, dzięki czemu mamy i tatusiowie będą mogli spokojnie wymieniać rzeczy. Fundacja Green Liv...

Brzeziny kodują!

Zaplanuj już dziś popołudnie z dzieckiem. W ramach Tygodnia Kodowania w Polsce zapraszamy na spotkanie z Łódzką Szkołą Robotyki azRobot, podczas którego zarówno dzieci, jak i rodzice poznają między innymi  ciekawe aplikacje mobilne. Wydarzenie odbędzie się 18 października w godzinach 17:00-19:...

Zapraszamy do składania ofert

Dyrektor Centrum Promocji i Kultury w Brzezinach zaprasza do składania ofert na prace dekarskie. Szczegóły zapytania ofertowego na naszej stronie Biuletynu Informacji Publicznej. ...

Nowy termin zajęć teatralnych i rytmiki

Wychodząc naprzeciw potrzebom mieszkańców, zmieniamy termin zajęć Rytmika dla smyka oraz Warsztatów teatralnych. Kolejne spotkanie dla chętnych odbędzie się w czwartek 10 października o godz. 16:45 oraz 17:30.  ...

Sztuka

02.10.2019
Sztuka

Sztuka

02.10.2019

...

Zapraszamy na spektakl

Zapraszamy na niezwykły spektakl Zbigniewa Pacury pt. "Prezesi" "Sztuka „Prezesi” autorstwa Zbigniewa Pacury, traktuje o złożoności sytuacji w getcie łódzkim, życiowych warunkach tam panujących, złożoności ludzkich wyborów.Bohaterami są dwa starzy Żydzi, którzy przypadkowo sp...

Ruszają nowe zajęcia dla dzieci!

Już dziś odbędą się spotkania i zajęcia pokazowe z Kingą Misiarczyk, nową prowadzącą sekcje dla dzieci. Zapraszamy od 16.00!  ...