KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: archiwum 2019

Karta Dużej Rodziny

Centrum Promocji i Kultury w Brzezinach zostało Partnerem Karty Dużej Rodziny. Wszyscy posiadacze Karty mogą korzystać z 10% zniżki na zakup karnetu na zajęcia oraz 10% zniżki od ceny zakupu ogłoszenia w gazecie BIS (z wyłączeniem firm)....

EkoFerie z MDK

30.12.2019
EkoFerie z MDK

EkoFerie z MDK

30.12.2019

Zapraszamy do udziału w półkoloniach zimowych. Zgłoszenia na I turnus (13-17.01.2020 r.) przyjmujemy od 30.12.2019 r., na II turnus (20-24.01.2020 r.) od 10.01.2019 r. W programie m. in. warsztaty dendrologiczne, plastyczne, dwie wycieczki (w tym jedna wyjazdowa). Zapewniamy słodką bułkę oraz jednodaniowy obiad ...

Tapas Music Festival

Tapas Music Festival to perfekcyjne połączenie uczty kulinarnej z muzyczną. Podczas wieczoru będzie można wysłuchać muzyki ikony polskiej sceny Czesława Niemena, a także skosztować różnych tapas* serwowanych przez kucharzy. Do tego lampka wina i prosecco, czegóż chcieć więcej?*Tapas to przekąska, przygo...

Tapas Music Festival w Brzezinach!

Na listopadowy jesienny wieczór proponujemy niezwykłą ucztę muzyczno-kulinarną! 23.11.2019 r. o godz. 18 w sali konferencyjnej Urzędu Miasta w ramach Tapas Music Festival odbędzie się koncert "Domek bez adresu, czyli gramy Niemena". Do tego na wszystkich czekać będzie poczęstunek (tapas i wino). Bilety w cenie 2...

Konkurs Anioł Mojego Miasta

Zapraszamy do udziału w VI edycji Konkursu Plastycznego Anioł Mojego Miasta", Regulamin i Karta zgłoszenia do pobrania pod linkiem:link. ...

Trwają zapisy na nasze zajęcia

Od października ruszyły zajęcia organizowane przez CPiK. W 10 sekcjach każdy znajdzie dla siebie inspirujące propozycje. Nadal można się zapisać. Szczegóły pod numerem tel. 46 874 31 31 wew. 25.               ...

Dzieje się w mieście!

Publikujemy kolejny harmonogram wydarzeń w mieście. Zachęcamy do udziału!...

Kolejne spotkanie z cyklu Mamuśki rządzą!

Zapraszamy na kolejne spotkanie z cyklu Mamuśki rządzą!, podczas którego będzie można wymienić się ubraniami dziecięcymi i zabawkami. To dobry sposób na odświeżenie szafy bez wydawania pieniędzy. Zadbaliśmy także o czas dla dzieci, dzięki czemu mamy i tatusiowie będą mogli spokojnie wymieniać rzeczy. Fundacja Green Liv...

Brzeziny kodują!

Zaplanuj już dziś popołudnie z dzieckiem. W ramach Tygodnia Kodowania w Polsce zapraszamy na spotkanie z Łódzką Szkołą Robotyki azRobot, podczas którego zarówno dzieci, jak i rodzice poznają między innymi  ciekawe aplikacje mobilne. Wydarzenie odbędzie się 18 października w godzinach 17:00-19:...

Zapraszamy do składania ofert

Dyrektor Centrum Promocji i Kultury w Brzezinach zaprasza do składania ofert na prace dekarskie. Szczegóły zapytania ofertowego na naszej stronie Biuletynu Informacji Publicznej. ...