KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zaproszenie do składania ofert usług asenizacyjnych - Dni Brzezin.

Zaproszenie do składania ofert usług asenizacyjnych podczas Dni Brzezin 2018.

 

Centrum Promocji i Kultury w Brzezinach jako organizator „Dni Brzezin 2018” zaprasza podmioty do składania ofert usług asenizacyjnych.

 

W związku z planowanymi na 24.06. 2018 Dniami Brzezin, jako organizatorzy imprezy, zapraszamy Państwa do współpracy. Wystąpią u nas Anita Lipnicka oraz zespół AFROMENTAL.

Przedmiotem zamówienia będzie dostarczenie i obsługa 16 toalet przenośnych ( w tym 1 toaleta dla osób niepełnosprawnych, 2 typu vip oraz 13 typu standard) oraz 4 umywalek przenośnych wyposażonych w bieżącą wodę, mydło i ręczniki papierowe do dyspozycji uczestników imprezy na terenie imprezy, tj. Park Miejski, 24.06.2018, w godz. 8:00- 24:00.

 

Nie dopuszczamy możliwości składania ofert częściowych oraz możliwości powierzenia części lub całości zamówienia podwykonawcom.

Oferty można składać do 30.04.2018r. do godz. 12:00., osobiście do siedziby CPiK Brzeziny, ul. Sienkiewicza 10/12, pocztą tradycyjną lub mailowo na adres:

kultura@cpik-brzeziny.com.pl