KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Mistrzowskie Dni Brzezin 2017!

Tegoroczne obchody święta miasta będą obfitowały w występy wspaniałych polskich i zagranicznych artystów. Zabawę zaczynamy w sobotę 10 czerwca. Od rana będzie można śledzić wydarzenia sportowe organizowane przez Centrum Kultury Fizycznej w Brzezinach. Popołudniu zapraszamy na plac za kościołem pw. Świętego Krzyża  w Brzezinach. Wystąpią lokalne zespoły taneczne, Akademia Sztuk Walki Fight and Win oraz zespół "Co noc". W ramach obchodów Dnia Olimpijczyka zagoszczą w Brzezinach sławni polscy zawodnicy olimpijscy. Wieczorem zaśpiewają zespoły "Pustki" oraz kultowy "Raz Dwa Trzy".

W niedzielę 11 czerwca nie zwalniamy tempa i dalej zapraszamy do wspólnego świętowania. Swoim talentem wokalnym podzielą się uczniowie gimnazjum i szkół podstawowych. Wystąpi także orkiestra OSP Brzeziny. Następnie koncert da orkiestra Alla Vienna, która przedstawi projekt "Queen Symfonicznie".

Na finał wystąpi międzynarodowa gwiazda - Ray Wilson "Genesis Classic". Zapraszamy serdecznie do wspólnego świętowania!

Pustki

RDT

AV

RW