KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Festyn rodziiny - ekologiczne pożegnanie lata

Serdecznie zapraszamy na "EKOLOGICZNE POŻEGNANIE LATA" do Brzezin. Festyn rozpocznie się o godz. 15 i odbędzie się na boisku przy  Szkole Podstawowej nr 2 w Brzezinach. Gwiazdą tego jesiennego popołudnia będzie zespół 4Dreamers. Oprócz koncertu organizatorzy przygotowali mnóstwo innych atrakcji - dmuchane zamki i zjeżdżalnie, malowanie twarzy, [pokazy strażackie oraz konkursy o tematyce ekologicznej. Zdrowy tryb życia będzie propagował Jakub Deląg, mistrz świata w Nordic walking, który przybliży zainteresowanym zasady bezpiecznego i efektywnego chodzenia. Będą darmowe kiełbaski. Na pikniku odbędzie się także prezentacja brzezińskich stowarzyszeń oraz oferty zajęć miasta Brzeziny dla dzieci, które realizują Centrum Promocji i Kultury oraz Centrum Kultury Fizycznej w Brzezinach.