KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Pierwsze "Leśne wyjścia do lasu" za nami

W ramach letnich warsztatów mamy dla was propozycję Leśnych wyjść do lasu z elementami survivalu. Pierwsze zajęcia za nami.

Ruszają Osiedlówka

Ruszamy z cyklem zajęć weekendowych dla mieszkańców osiedli miasta.

Nasz projekt dostał dofinansowanie!

Projekt "Niezależna Strefa Kulturalna" dostał dofinansowanie z Programu Równać Szanse Ogólnopolskiego Konkursu Grantowego. Wysokość dofinansowania wynos 25.120,00 zł

Warsztaty w lesie

Wakacje czas zacząć! Zapraszamy na warsztaty w lesie. Zajęcia dla dzieci w wieku szkolnym.

Konkurs balkonowy

Pokażcie zdjęcia swoich balkonów i tarasów. Trwa najlepszy czas kwitnienia wszystkich roślin.

Skrzynka pandemiczna

Czasem jedynym sposobem na walkę z przytłaczającymi myślami jest ich spisanie i rozprawienie się ze złymi emocjami raz na zawsze!

Dzień Działacza Kultury

Koleżankom i kolegom działającym w kulturze chcemy życzyć realizacji wszystkich zamierzeń.

Gąsienica jak malowana!

Zapraszamy do wspólnej zabawy wszystkie dzieci i rodziców. Stwórzmy razem brzezińską gąsienicę.

Geocaching

03.06.2020
Geocaching

Geocaching

03.06.2020

Mamy nowa propozycję dla mieszkańców Brzezin. Szukajcie naszej skrzynki!