KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wizyta studyjna w Radomiu

Za nami bardzo intensywne 3 dni wizyty studyjnej w ramach programu "Zaproś nas do siebie" Narodowe Centrum Kultury. To były bardzo ważne rozmowy i garść inspiracji. Mogłyśmy podpatrzeć jak działają inne instytucje, doświadczyć warsztatów i porozmawiać o przyszłości kultury. Wzięłyśmy udział w warsztatach, mi.in. ceramicznych, z sitodruku, animacji poklatkowej i virtual media. Odwiedziliśmy całą grupą pobliskie muzea - Muzeum im. Witolda Gombrowicza, Muzeum Rzeźby Współczesnej. 
Ogromne podziękowania dla Karoliny Michalskiej z NCK, gospodarzy w Radomiu Amfiteatr w Radomiu (Waldemar Dolecki, Karolina, Kasia, Kuba), Teatr Powszechny im. Jana Kochanowskiego w Radomiu (Małgorzata Potocka z zespołem) i okolicach Muzeum Rzeźby WspółczesnejMuzeum Witolda Gombrowicza oraz uczestników Ratusz Zduńska WolaOśrodek Kultury GórnaMiejsko-Gminny Dom Kultury w KońskichCentrum Kultury Gminy JabłonnaDom Kultury Stare Babice.

Doskonalimy się dla Was drodzy brzezinianie.